divendres, 30 de juny del 2023

Pedala! Pedala! Que ve la calor!

Qui no recorda aquella sensació de llibertat que et dona la bicicleta quan agafes un pèl de velocitat i et refresca amb l'aire que et frega el cos??? Fa estiu, oi que sí? 

Hauria de ser una habilitat que tots els nens i nens, i evidentment nois i noies coneguessin des de ben menuts. Tot i que donat que vivim en una gran ciutat, i que molta gent disposa de poc espai al pis per guardar-hi les bicicletes, cada cop hi ha més nois i noies que no han disposat mai de l'oportunitat de descobrir el plaer indescriptible que suposa pedalar damunt una bicicleta...

Així que durant el treball de Síntesi de 1r d'ESO, els alumnes van a les platges de Barcelona i durant una estoneta entren amb contacte amb les bicis que Biciclot ens ofereix. 

I és que no només de llegir i de mirar pantalles viu l'ésser humà! De tant en tant convé donar-li al cos una mica de moviment! I qui sap? Encara haurem obert les portes a què algun noi o noia descobreixi un món apassionant? I si d'aquí a uns anys veieu al Tour de França o al Giro d'Itàlia alguna cara que us soni... potser és un exalumne de l'escola! I si no és el cas, haurem passat una bona estona a l'aire lliure i fent quelcom diferent del que estem acostumats a fer a l'escola.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada