dimecres, 28 de juny del 2023

Enginyers que enginyen enginys molt enginyosos!

Els alumnes de 3r d'ESO van estar exposant els últims dies de curs, els invents que s'han estat empescant durant els dies de treball del Treball de Síntesi. Havien de pensar com solucionar alguna problemàtica que qui més, qui menys té durant un dia qualsevol... La creativitat pren una part important, però també el "savoir faire" del millor disseny, passant per la campanya publicitària més exitosa, treballant amb els 4 idiomes que aprenen a l'escola, fins a arribar a una demostració i/o explicació de com funciona i què resol, que faci que el públic expectant que els escolta atentament es decideixi a considerar-lo prou interessant!

Tota una sèrie d'habilitats que han anat treballant durant el curs en diferents matèries, com saber exposar correctament, amb el vocabulari adequat, amb una actitud correcte, amb seguretat i autoconfiança...  i també en altres ocasions d'elaboració de TdS de cursos anteriors. 

Saber treballar en equip amb el repte del temps que se'ls hi dona. Poder investigar tot allò que els hi calgui saber i conèixer per triar el millor format, la millor ergonomia...

Emprar aquelles aplicacions o visitar aquells webs que els permetin dissenyar i elaborar els anuncis estàtics amb format de pòster, els dinàmics en format d'àudio per la ràdio, o el format de vídeo per les xarxes socials o la televisió. 

Així doncs, han vist la necessitat de l'aprenentatge multidisciplinari de les diverses llengües, les matemàtiques, les socials, la biologia, la química... 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada