dilluns, 26 de juny del 2023

Els de 4t en remull i d'aventura

 Els alumnes de 4t van tancar el seu final d'etapa i d'estada a l'escola amb la Setmana Lúdica. Durant 4 dies d'aquest mes de juny i un dia que ja van gaudir al maig (per evitar massificacions al parc temàtic), van realitzar durant l'horari escolar activitats de lleure divertides que permeten relaxar-se i gaudir dels seus companys de promoció anant a Port Aventura, Illa Fantasia, i realitzant activitats de Paint Ball, Jocs d'aigua de plataformes, de Paddle surf grupal, caiac individual, i a un Skate Park. 

Durant el dia de Port Aventura van poder gaudir del vertigen que provoquen les acceleracions i les pujades i baixades a tota velocitat de les diverses atraccions que hi ha al conegut parc de les terres tarragonines. 



El dia que van anar al Canal Olímpic de Castelldefels, van poder provar l'experiència de com es pot fer Paddle surf en una taula que permetia allotjar-hi 11-12 persones alhora, amb les conseqüents pèrdues d'equilibri i remull a l'aigua... També van remar de valent amb els caiacs recorrent el canal olímpic.

A Illa fantasia, van poder llençar-se pels tobogans, banyar-se a la piscina d'onades, i remullar-se a sota el cubell gegant....

Un dia més relaxat prenent el sol o l'ombra o jugant a Streetball i qui va voler, provar de lliscar per les pistes del litoral de Barcelona amb els seus patins...


I finalment, per tancar la Setmana Lúdica, van marxar a Castellolí, van posar sobre la taula les seves capacitats i habilitats en matèria de punteria, amb el Paint Ball. Disfressats de combatents, i amb les marcadores de llençar les boles de pintura, amagats pels espectaculars escenaris que ens plantegen a l'empresa que vam contractar, van gaudir de valent!














Esperem que aquests dies d'aventura quedin ben guardats a la carpeta de bons records que cadascun dels alumnes de 4t d'ESO de ben segur s'emportaran quan marxin definitivament de l'escola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada