dijous, 23 de febrer del 2023

 Fa unes setmanes, l'Eric Bofill, exalumne de l'escola i creador de l'empresa Dronic_FPV, va venir a l'escola a explicar-nos en què consisteix això dels drones FPV. Ens va estar explicant els diferents tipus de drones que hi ha i quines utilitats tenen. En concret, ell els fa servir per poder gravar vídeos de diferents activitats i esdeveniments, hi ha col·laborat amb marques i entitats molt conegudes. L'activitat estava pensada des de l'optativa de tecnologia, i així ens va estar explicant quines parts formen el dron, com els munta i quina utilitat tenen. 

Ens va estar explicant que avui en dia és un àmbit força inexplorat, que està agafant molta importància i que hi ha diferents formacions per treure's el títol de pilot de drone. No només es fa servir per creació de vídeo, en té moltes aplicacions diferents com fer estudis topogràfics.

Per últim, un cop explicat les parts i usos dels drones, i després de fer un Kahoot per veure amb quanta informació s'havien quedat, ens va fer una demostració fent volar un drone per l'escola, per tal d'ensenyar com és aquest pilotatge i com ho veu el pilot que el controla, ja que va projectar el que ell veu amb les ulleres de visió, al canó de la classe.

Als nostres alumnes els hi va agradar molt l'activitat i des d'aquí li volem agrair a l'Èric que hagi vingut a fer-nos aquesta demostració i li desitgem molta sort a la seva empresa i als nous projectes que comença com a formador de pilots de drone. Si voleu, el podeu seguir o veure quina feina fa al seu Instagram @dronic_fpv















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada