dimarts, 23 de gener del 2024

Què edificant!

Els de Projecte CdF estem de tornada! Hem entrat en un moment del curs que és molt engrescador i motivador! Els alumnes de 3r, distribuïts en grups de treball, ja estan a la fase de pensar propostes de ciutats del futur que ens presentaran l'encara llunyà 6 de maig. Tot just ara, han conegut les condicions del concurs arquitectònic i de disseny que posa condicions de quantes persones han de poder viure-hi, i començar a pensar en quins materials voldran fer servir, sempre tenint en compte els criteris de sostenibilitat, quines dimensions han de tenir els espais públics, els edificis... i també amb quina mena d'estructures pensen que han de plantejar per poder fer una ciutat habitable i funcional. 



Comencen a sortir els primers plantejaments, els primers esboços, els primers dissenys... Alguns tiren de llapis i paper, d'altres de programes informàtics específics, d'altres de jocs online que dominen i que els hi poden fer servei a l'hora de crear, dissenyar i un dia, mostrar-nos als membres del jurat que els hauran d'avaluar l'últim dels dies, en una exposició en la que hauran de presentar un seguit de materials.


Tot plegat ens permet fer volar la imaginació, però no de forma baliga-balaga, sinó argumentant amb coherència totes les idees que han pensat per resoldre tot el seguit de dificultats que planteja l'urbanisme,





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada