divendres, 19 de gener del 2024

El programa MISTI ens porta un estudiant del MIT

Com probablement recordeu, el curs passat vam participar per primera vegada en un programa coordinat per la Fundació La Caixa que ens va portar una estudiant del MIT. Durant tres setmanes, per col·laborar amb la nostra escola. Tant professors com alumnes vam quedar molt contents amb l'estudiant que es deia Ishika i amb l'experiència i vam decidir tornar a repetir. 

Aquest any, el programa MISTI s'ha adjudicat a l'escola pública, però nosaltres hem sigut una excepció i com vam quedar molt contents amb la nostra implicació, ens l'han mantinguda. També ens van felicitar i posar com a exemple per a les escoles que comencen enguany. 

El 8 de gener vam rebre el Ben, nascut a San Diego i estudiant al MIT a Boston, va venir per compartir la seva experiència amb nosaltres. El Ben és especialista en física, robòtica i enginyeria, i s'ha enfocat a l'enginyeria del transport i serveis urbans. A l'escola ha estat fent primer de tot unes xerrades introductòries als alumnes dels 4 cursos de l'ESO (en anglès per descomptat), per tal d'explicar una mica la seva trajectòria i resoldre dubtes i curiositats sobre els estudis i l'estil de vida americà. Després ha estat ajudant a fer les classes, també en anglès, de robòtica de 1r a 3r d'ESO, el projecte CDF a 3r d'ESO i les matemàtiques, física i tecnologia a 4t d'ESO. De segur que si els pregunteu als vostres fills, us poden explicar una mica de l'experiència. 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada