dimecres, 19 de juny del 2019

Premis VIIè certamen Vedruna

Tal i com us vam avançar a l'anterior publicació, ahir es va celebrar el VII è Certamen Vedruna. Al matí, els alumnes van fer exposicions als membres del tribunal i als seus companys de l'ESO, tal i com us vam explicar a una publicació ahir. A la tarda, els alumnes van repetir exposicions per als pares i després ens vam trobar tots a la sala d'actes pel lliurament de premis. 




Hi va haver dues categories de premis:

Per una banda els premis assignats pels alumnes: al llarg del matí els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van passar a veure les exposicions dels seus companys de 4t que estaven ubicats en dos espais, la biblioteca i l'aula polivalent. Ells van votar aquell treball que els hi va agradar més i en funció d'aquestes votacions, es va donar un premi a cada espai, un als treballs de la biblioteca i un altre als de l'aula polivalent. Els premiats van ser:

La Laia Morilla i la Claudia Blasco pel seu treball " Estudi del comportament dels alumnes i les alumnes de 2n d'ESO davant la pressió exercida amb una ordre directa"


La Laura Martí i la Laia Aulet pel seu treball "Estudi de la influència del tempo de la música que s'escolta sobre el ritme cardíac"


Per altra banda els premis lliurats pel jurat format pels membres de l'associació MAGMA, un professor de l'escola i un exalumne. En aquesta categoria es donen tres premis, el primer consisteix a l'assistència a un congrés de treballs de recerca el curs vinent a Càceres. El segon i el tercer premi els deixen en reserva per aquest congrés en cas de que els guanyadors de primer premi no puguin anar-hi. Els guanyadors van ser

1r premi: Laura Martí i la Laia Aulet pel seu treball "Estudi de la influència del tempo de la música que s'escolta sobre el ritme cardíac"


2n premi: Cristina García, Milena Bes i Ainhoa Marimón pel seu treball " Estudi de la homogeneïtat dels pantalons de la talla 38 del mateix estil en diferents botigues i de la percepció de les alumnes d'ESO sobre el tallatge"


3r premi: Emma Barranco, Maria Bernárdez i Aina Dalmases, pel seu treball "Estudi de la influència de la visualització de vídeos i de l'edat en la percepció d'imatges basades en la idea de Rorschach"




Un cop entregats els premis, els guanyadors van fer una breu exposició del seu treball. 







Moltes felicitats a tots!!

1 comentari:

  1. Enhorabona a tothom implicat. Ha estat un autèntic plaer rebre-us a classe i poder compartir el vostre esforç i treball amb el nostre alumnat de sisè. Bona feina!

    ResponElimina