divendres, 27 de març del 2015

Viatge a Cantàbria



Aquí teniu un resum del viatge de final de curs, tan esperat pels nostres alumnes de 4t d'ESO.

DIA 1
Els alumnes de 4t D'ESO avui han iniciat el viatge de final de curs a Cantàbria. Acaben d'arribar a destí: Hinojedo. Mireu quina bona cara fan tot just baixant de l'autocar.



DIA 2

Els nois i noies de 4t d'ESO han fet els 12 km de descens pel riu Deva amb èxit! Han canviat les canoes pel rafting perquè així ho aconsellaven els experts, a causa de la pluja. Amb equipament de neoprè, un bon somriure i ganes d'aventura han superat l'activitat amb bona nota! Endavant i a continuar el viatge! Propera activitat: las Cuevas del Soplao.




DIA 3

Diuen que sembla la Sibèria però en realitat és Fuente Dé, als Picos de Europa. Malgrat el fred, s'ho estan passant d'allò més bé els nois i noies de 4t D'ESO.


DIA 4
Continua l'aventura a Cantàbria. Avui al matí han estat al Parque de la Naturaleza de Cabárceno, on malgrat la pluja han vist animals de tots tipus. Us deixem l'enllaç de la visita virtual del parc:
Aquesta tarda han visitat la Nueocueva d'Altamira, una reproducció fidel de l'original que els ha permès endinsar-se en la prehistòria.la tarda.http://museodealtamira.mcu.es/



DIA 5

El camí de tornada fa hores que dura. Hores d'autocar que aprofiten per descansar, estar amb els amics, mirar fotos, escoltar música..., i recordar la pila d'anècdotes i bons records que comporta aquest viatge. Només queda l'últim objectiu: Barcelona! 
Les imatges són d'ahir a la nit i de la parada a Logronyo. Propera parada per dinar: Saragossa.  Ànims que ja queda menys trajecte!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada