divendres, 3 de novembre del 2023

De grans a petits o.... com tancar el cercle.

 De grans a petits o com tancar el cercle.

Els alumnes de 4t d'ESO enguany, tenen una matèria nova: Valors ètics i cívics. La tasca principal que ens fa d'eix vertebrador és l'activitat de voluntariat que aniran fent durant tot el curs. Algunes d'aquestes activitats de voluntariat prendran temps de classe en horari d'aquesta mateixa matèria, o serà dins de les parets de l'escola en dies festius com la festa major de la Immaculada ... En altres ocasions haurà de ser fora de la nostra escola, col·laborant amb entitats que tinguin propostes altruistes i benèfiques amb col·lectius desafavorits per les polítiques socials. Així, per exemple veureu també que tenim penjada una notícia relacionada amb la campanya d'Una poma per la vida". 

En aquesta ocasió us parlem de la funció que hem tornat a engegar entre els alumnes de 4t i els nens i nenes d' I3 d'aquest curs. Fa 13 anys, uns nens i nenes petits van rebre la mà que els va portar a la cercavila de la Festa Major que fem el dia que celebrem La Immaculada. Enguany, aquells nens i nenes ja són els alumnes més veterans del centre, i els hi toca ara a ells ser qui donarà la mà d'una forma afectuosa, col·laborativa i voluntària perquè siguin els més menuts d'ara els qui puguin gaudir de la festa amb la màgia que t'embolcalla quan ets tan petit.   

Perquè la dinàmica del dia en qüestió surti de la forma més natural possible, en dues ocasions, baixem de la planta on ens trobem els de 4t d'ESO per anar a conèixer els nens i nenes d' I3, d'aquesta manera ja ens tindrem vistos i procurarem d'evitar possibles situacions de desconcert per no conèixer qui són aquests llargueruts que ens venen a acompanyar.

Així doncs, la setmana passada vam anar a visitar els nostres col·legues d'Educació Infantil. Aquí teniu unes imatges d'aquesta estona que va mostrar detalls de tendresa i força entranyables...









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada