dimarts, 14 de març de 2023

Jazz en viu… Swing!

 El passat dia 08 de març vam anar al Palau de la Música amb els alumnes de 4t d’ESO. L’objectiu de la sortida era viure en primera persona el jazz i el swing i descobrir aquesta música de la mà de “l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics”. Juntament amb l’actor i cantant Miquel Àngel Ripeu, ens van fer reviure moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical.

Gràcies a aquesta sortida, vam poder recordar les principals característiques musicals del jazz que havíem treballat a classe. També vam poder veure i sentir en directe els diversos instruments que configuren una big band: Piano, bateria, saxos, trompetes, trombons de bares,...

Un dels moments més emocionants va ser quan la cantant, Susana Sheiman, va fer una nota sobre aguda molt ben afinada. Tot el públic va tenir una sensació de calfred que es va traduir en una arrencada espontània d’aplaudiments.

També van tenir moment destacats els dos ballarins, Jana Grulichová i Iván Bouchain, que no vam deixar de moure a ritme de swing durant tota l’actuació.

Realment ha estat una experiència molt enriquidora i amb un alt nivell musical. Intentarem de poder-la reservar de cara a pròximes edicions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada