dijous, 20 de gener del 2022

Els exalumnes ens expliquen la seva experiència

 Com ja va sent tradició des de fa uns anys, un grup d'exalumnes ens fa el favor de venir a l'hora de tutoria per tal d'explicar-nos la seva experiència un cop van acabar l'escola. Els nostres alumnes de 4t d'ESO hauran de triar en uns pocs mesos quin camí seguir amb els seus estudis. Hi ha moltes possibilitats, diferents batxillerats, un munt de cicles formatius, estudis esportius o artístics, d'idiomes... Alguns dels nostres alumnes ja ho tenen molt clar per on aniran, però d'altres en tenen moltes dubtes.

Les tutories de 4t d'ESO les centrem aquest segon trimestre a treballar amb ells per veure quines opcions tenen i quines són les més adients, ajudar-les a buscar escoles, i investigar quin camí els hi fa més il·lusió agafar. Aquesta visita dels exalumnes és una de les diferents activitats que plantegem, ja que la seva experiència en primera persona sempre resulta molt interessant, i ells mateixos poden resoldre molts dels dubtes que els nostres alumnes es plantegen. 

Aquest any tindrem visita d'exalumnes aquesta setmana i la vinent, perquè hi ha hagut un munt que s'han ofert a venir i els hem repartit en dues sessions. Així els donem les gràcies per haver vingut avui a explicar-nos com ho van viure ells. Moltes gràcies, nois i noies!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada