divendres, 15 d’octubre del 2021

Una poma per la vida

La Fundació Esclerosi Múltiple és una fundació sense ànim de lucre que s'encarrega d'orientar i ajudar a persones que pateixen aquesta malaltia, i a les seves famílies. 

Ja fa uns anys que l'escola col·labora amb ells amb una de les seves campanyes: "Una Poma per la Vida". Es tracta d'una campanya a la qual, els voluntaris (al nostre cas, els alumnes de 4t d'ESO) oferiran una poma per un import simbòlic d'1,5€. Aquesta poma, oferida amb molt afecte pels voluntaris, es paga directament a la caixa i els diners van a la fundació. Aquest any aquesta venda de pomes es farà demà dissabte 16 d'octubre als supermercats Bonpreu. 

Avui el Josep ha vingut a l'escola a explicar als nostres alumnes en què consisteix aquesta malaltia. També els hi ha explicat en què consisteix la campanya solidària. Unes quantes alumnes s'han ofert voluntàries i dissabte aniran a oferir aquesta poma per la vida. T'animes a participar comprant-ne una?






Us afegim unes fotos d'algunes de les nostres voluntàries el dia de la venda de les pomes. Ens van felicitar des de la fundació i ens van explicar que va ser tot un èxit. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada