dilluns, 20 de maig del 2019

Lliurament de premis del XIX Concurs de traducció de l’UPF


El passat divendres 10 de maig a les 18 hores, a l’auditori del campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels diversos premis que atorga cada any la Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra.
Al concurs de traducció d’enguany han participat un total de 1.228 estudiants d’ESO i batxillerat de 38 escoles d’arreu de Catalunya.
 Aquest curs, la sort ens ha volgut acompanyar de nou i hem tingut representant de l’escola entre els finalistes del concurs. La Gabriella Turquenitch –alumna de 4t de la ESO- ha estat finalista en la categoria d’ESO de l’alemany al català, traduint el text “el futur dels boscos”. Al lliurament de premis el jurat va fer èmfasi en la qualitat de la traducció i en el respecte al text original.
Des d’aquí volem felicitar a la Gabriella pel seu treball i esforç i per representar amb tant d’èxit a la nostra escola en aquest concurs. Valorem la tasca i l’entusiasme de tots els alumnes que van participar al concurs i que mostren la importància de l’aprenentatge d’una segona llengua estrangera a l’ensenyament secundari.
Felicitats Grabriella!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada