dissabte, 16 de setembre del 2017

Ja hem començat el Projecte Terra de 1r d'ESO!!

L'etapa dels Joves de l'escola, ja fa temps que estem innovant i creant projectes cap a l'escolaNova21. Aquí us presentem el projecte que comencem aquest curs amb molta il·lusió a 1r d'ESO: el Projecte Terra!! Com a novetat, treballarem conjuntament la matèria de Ciències Socials i la matèria de Ciències Naturals de 1r d'ESO. 

Aquest és un vídeo trobat a les xarxes que hem utilitzat per introduir el Projecte Terra de 1 d'ESO el primer dia de classe. Només dura 8 minuts i és molt impactant. Tant per a joves com per a grans.





Les dues primeres sessions les hem dedicat a reflexionar en grups sobre el contingut del vídeo i a treballar en grups les idees prèvies i expectatives dels temes que treballarem durant tot el curs.

Els professors que compartiran aquest projecte són el Josep Gil (especialista en Ciències Socials - historiador), la Susanna Adell (especialista en Ciències Naturals - biòloga) i la Maite Toro (especialista en Educació física i salut - INEF)




Aquí us deixem unes imatges dels primers dies de classe treballant en grups els 60 alumnes de les dues classes les tardes de dijous i divendres:












3 comentaris:

  1. Impactant aquest video, molt realista.
    Convida a reflexionar sobre molts temes.
    Tindràn molta feina a fer els alumnes de 1er d'ESO.
    Ànims!!

    ResponElimina
  2. Heu obert una finestra amb vistes a l'infinit...Felicitats i bon trajecte!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels ànims! Nous projectes, nous reptes!

    ResponElimina