divendres, 16 de juny del 2017

El jurat del certamen V Vedruna Immaculada recerca

Us presentem els membres del jurat del Vè premi Vedruna Immaculada Recerca. Tots ells tenen en comú que són molt joves, però tenen moltes hores de vol en la recerca.



Us expliquem la seva experiència:

-La Rut Rius estudia a l'institut El Cairat d'Esparreguera i és sòcia de Magma. Membre del grup impulsor Grup i Passió per Investigar, fa 4t d'ESO, ha participat com a ponent tres anys a Exporecerca Jove, un any ha participat com a voluntària per muntar l'Exporecerca Jove, IVa Feria en la calle de Jerez de la Forntera i a la trobada Galiciencia.

-La Marta Puig estudia a l'institut El Cairat d'Esparreguera i és sòcia de Magma. Membre del grup impulsor Grup i Passió per Investigar, fa 4t d'ESO, ha participat com a ponent tres anys a l'Exporecerca Jove, un altre any ha participat com a voluntària per muntar l'Exporecerca Jove, també ha participat a la IVa Feria en la calle de Jerez de la Forntera, a la trobada Galiciencia, i ha participat al X Encuentro del Alumnado Investigador de Granada.

-La Irene Gómez  estudia a l'institut El Cairat d'Esparreguera i és sòcia de Magma. Membre del grup impulsor Grup i Passió per Investigar, fa 4t d'ESO, ha participat com a ponent dos anys a Exporecerca Jove, un any ha participat com a voluntària per muntar Exporecerca,  i ha participat al X Encuentro del Alumnado Investigador de Granada.

-El Roger Escánez estudia a l'institut El Cairat d'Esparreguera i és soci de Magma. Membre del grup impulsor Grup i Passió per Investigar, fa 4t d'ESO , ha participat com a ponent dos anys a Exporecerca Jove, un any ha participat com a voluntari per muntar l'Exporecerca Jove,  també a la IVa Feria en la calle de Jerez de la Forntera i a la trobada Galiciencia.


Moltes gràcies per la vostra tasca avui a l'escola!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada