dimarts, 14 de març del 2017

Emprendre amb valors

Dimarts 7 de març els alumnes de 4t d'ESO van assistit a una xerrada  a la Sala Barts, organitzada per Barcelona Activa en col·laboració amb INNY. Us facilitem informació sobre l'activitat, convençuts que ha estat una estona que ha contribuït de manera propera i entenedora a qüestionar-se aspectes del futur personal i professional a cadascun dels nostres alumnes, mitjançant l'experiència de joves testimonis. Un dels més populars ha estat l'actor Carlos Cuevas, un dels protagonistes de la sèrie televisiva Merlí.














Què és INNY?
INNY és una organització sense ànim de lucre formada per un grup de joves d'entre 15 i 25 anys, que tenen per objectiu difondre les seves singulars experiències personals i professionals.

La proposta de Barcelona Activa i INNY és organitzar tres jornades amb conferències per difondre l'esperit emprenedor entre els joves. En aquestes conferències s'abordaran actituds, aptituds i valors transversalment aplicables a tots els àmbits d'interès dels joves: personal, educatiu i professional.


Com s'estructuren les conferències Emprendre amb Valors by INNY?

Cada acte té una durada aproximada de 90 minuts.
- 4 ponències de 15 minuts, realitzades per joves menors de 25 anys, amb projectes de vida singulars
- Torn de preguntes/respostes generals de 30 minuts
- Sessió de networking (opcional) d'una hora




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada