dimecres, 10 de desembre del 2014

Els alumnes de 4t d'ESO celebren la darrera festa de la Immaculada

Un any més, els alumnes de 4t d'ESO han celebrat la festa de la Immaculada a l'escola. Han acompanyat els més petits, els de P3, durant la rua, experiència que recorden amb un somriure. No només els han acompanyat, els van anar a conèixer uns dies abans, van ballar tots junts amb els gegants i per les cares de tots podem dir que van gaudir realment del dia, petits i grans.

Publiquem el pregó que obria el ball de Festa Major, escrit pels alumnes de 4t i llegit per l'Aina i el Ferran, que varen fer de portaveus del grup.

Benvolguts alumnes de l’escola Immaculada,

Avui és un dia molt especial, ja que com cada any, celebrem la nostra festa de la Immaculada. Aquest és un dia festiu i tradicional en el qual els grans, als qui ens queda poc temps en aquesta escola, i els petits, a qui encara us en queda una mica més, tots junts fem activitats conjuntes en aquest dia tant especial.

Per a nosaltres, els alumnes de  4t d’ESO, aquesta és la nostra última festa de la Immaculada, que volem compartir amb vosaltres amb moltíssima il·lusió, recordant les festes passades, quan nosaltres érem els petits i vèiem els grans jugant amb nosaltres. Aquest any, els grans som nosaltres, i com marca la tradició, obrim aquesta celebració de tots els alumnes.

Desitgem que tots vosaltres us ho passeu tan bé com nosaltres ens ho hem passat tant sanys, i que quan estigueu en el nostre lloc d’aquí uns anys, recordeu totes les festes que heu passat amb un somriure a la cara.

Bona festa de la Immaculada!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada