dilluns, 5 de febrer del 2024

Primera victòria amb la Copa Colegial, aquest dimecres a per la segona

Fa un temps us vam informar que un grup d'alumnes de 4t d'ESO havien convençut a l'escola per tal de participar a la Copa Colegial de bàsquet en representació de l'escola. L'equip es va constituir just abans de Nadal. Des de llavors, aquest equip ha anat entrenant pel seu compte amb l'ajuda del germà de dos jugadors, que els ha fet d'entrenador. 

El 12 de gener va ser el sorteig de l'ordre dels partits, per veure qui seria el seu rival. Els primers partits són eliminatoris, ja que hi participen 105 equips. Ens va tocar jugar contra l'escola Anna Gironella de Mundet i es va fixar la data pel passat divendres 26 de gener. 

Els alumnes estaven tan nerviosos com il·lusionats. Van fer molta propaganda del partit per tal que tant companys com alumnes i exalumnes, professors i famílies vinguessin a l'escola a animar-los. Van crear un vídeo de presentació de l'equip que van penjar a l'Instagram que havíem creat expressament per l'ocasió (@vedrunaimmaculada_copacolegial), van passar per les classes a explicar quin dia jugaven...

I va arribar el dia del partit, divendres 26 a les 18:30 al pati de bàsquet de l'escola. Les grades estaven plenes de gom a gom. Famílies, alumnes, exalumnes, tots animant a l'equip, picant de mans, pompons acolorits, a ritme de bombo, cridaven el nom de l'equip i aplaudien cada cistella encertada i fallada. 

Els nostres alumnes van sortir a jugar donant-ho tot, jugant amb esportivitat, coordinats pel seu entrenador i jugant tots per igual. Tot i que les dues primeres parts, l'equip local va treure molt avantatge, al tercer quart, l'equip rival va començar a retallar la diferència. Al final, els nostres alumnes van guanyar el partit per 63 a 48, i es van classificar per al següent partit.  

El següent partit serà contra l'escola Àgora de Sant Cugat. Serà aquest dimecres 7 de febrer a la nostra escola, a les 17:30.

Des de l'escola volem felicitar a tot l'equip i a tota l'afició que va venir, i els volem desitjar moltíssima sort als següents partits. Us animem a venir aquest dimecres de nou a gaudir i animar a l'equip.





























































































































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada