divendres, 2 de febrer del 2024

Info Vedruna


Info Vedruna, l’espectacular diari de l’escola Vedruna Immaculada Barcelona, escrit i redactat per l’alumnat de 2n ESO de Periodisme.


A l'hora de fer aquest diari, ens hem distribuït la feina de manera que tots treballem amb el mateix esforç. En parelles o trios ens hem dividit les diferents seccions que volíem treballar. Notícies sobre incendis, l'economia, esports, notícies recents, receptes de cuina, el temps i finalment, passatemps.

Per arrencar el projecte, els alumnes de 2n d’ESO, van triar un tema sobre el qual parlar. Després de triar-lo, van començar a escriure els primers esbossos del diari en paper, corregint-lo constantment i afegint-hi coses noves.


Un cop passades totes les correccions i hem tingut la notícia finalment acabada, vam passar-la al Canva, donant-li una maquetació de diari.


Mentre uns acabaven de passar-ho a net, un equip d’edició s'encarregava que totes les notícies tinguessin un format similar que donés homogeneïtat al producte final.




Finalment, i amb la intenció que no es quedés només en format digital; van anar a imprimir-ho en DIN-a 3 i enganxar-ho en cartolines per tal d'acabar de confeccionar el nostre diari. Aquest n'ha estat el resultat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada