dijous, 6 de juny del 2019

Intercanvi dia 5

Últim dia d'activitats però penùltim d'estada a Schriesheim. Avui a primera hora hem anat al Rathause (ajuntament) a que ens donèssin la benvinguda a la ciutat oficialment. Ens han explicat que estàven molt contents de tenir-nos a la seva ciutat i que era el primer cop que fèien intercanvi amb el nostre país, i han desitjat que sigui llarg i fructífer. Abans de marxar-nos, dues periodistes de la premsa local han entrevistat a dos dels nostres alumnes (el Marc i la Júlia) i després ens han fet la foto oficial pel diari. La professora alemanya, ens ha dit que ens enviarà la notícia només la publiquin.













Un cop acabades les presentacions formals, hem agafat un bus per anar a Mannheim. Allí hem pogut visitar primer la torre de comunicacions (fehrnmeldeturm) per tenir una vista aèrea de la ciutat i després hem visitat el museu Kunsthalle. 




























Per posar un toc dolç a el dia d'activitats compartits, per petició dels alumnes alemanys, hem anat a menjar un súper gofre al gust a la Waffleria de la ciutat. 










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada