dimarts, 4 de juny del 2019

Intercanvi dia 4

A primera hora del matí els nostres alumnes han pogut assistir a una classe de l'escola alemanya, d'aquesta manera poden veure diferents maneres de fer, com per exemple, com els alumnes quan entra el professor s'aixequen del lloc i el donen el bon dia, quan els respon, tornen a seure. Això els ha sorprés força als nostres alumnes. 



Un cop fet aquest petit tast, els alumnes alemanys s'han quedat a l'escola i els nostres alumnes han marxat a fer una visita guiada pel castell de Heidelberg amb la Úrsula, una guia amb un perfecte castellà aprés a Sudamèrica, que ens ha explicat amb molta dolçor i un munt d'anècdotes, tota la història al voltant de la construcció, destrucció i abandonament del castell de Heidelberg; així com una mica de la història de la ciutat. 










Un cop acabada la visita al castell, ens hem tornat a reunir amb els estudiants alemanys i hem tingut una estona de temps lliure per menjar alguna cosa i fer compres. A las 13h hem format equips de 6 persones (3 alemanys i 3 dels nostres alumnes) i han fet una gimcana per la ciutat. Un cop acabada a l'equip que millor els ha anat se'ls ha nombrat "guies de Heidelberg" i se'ls ha donat una cinta de les que porten els guies a la ciutat com a premi. 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada