dijous, 20 de juny del 2019

Els alumnes de batxillerat dual finalitzen el primer any amb menció d'honor


El Batxillerat Dual Americà ja té un any!
El 30 de maig va ser l'últim dia de curs per als alumnes que participen al Batxillerat Dual Americà. Es va tancar definitivament el termini per poder enviar tasques i accedir als programes d'activitats que ofereix la plataforma online estatunidenca Academica (International Studies).
Després de nou mesos de connexions en directe amb la tutora dels Estats Units, Lucienne Acosta, després de multitud de missatges de correu electrònic creuant l’oceà Atlàntic, i d’aprendre intensament sobre la cultura i la llengua del país nord-americà; ha arribat el moment de valorar encaridament la feina als nostres 5 estudiants del Batxillerat Dual Americà i donar-los un merescut descans.
Abans però, amb gran d’entusiasme, els hem de felicitar pels seus magnífics assoliments. Ens complau comunicar tots i cadascú dels nostres estudiants - Maria Cubells Morillo, Anna Juan Aguilar, María Paula Melis Curbelo, Victor Soriano Barberán i Ricard Tomás Famadas- han estat guardonats amb un Diploma honorífic en reconeixement a la seva extraordinària labor acadèmica durant el curs 2018- 2019.
                  Felicitats, campions! Seguiu així!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada