dilluns, 25 de febrer del 2019

Ja hem creuat la Magic Line

Ja hem creuat la Magic Line!!!



Ja podem dir un any més que ens hem mogut per una bona causa!!! Aquest diumenge passat, dia 24 de febrer de 2019, era un dia assenyalat al calendari. Perquè? Perquè la Fundació SJD (Sant Joan de Déu) proposava a tot aquell qui ho volgués, participar per equips de 5 a 20 membres a una de les 4 caminades que quedaven agermanades amb el nom de Magic Line !  Possibles traçats, un de 40 kms un de 30 un de 20 i un de 10. Deixant de banda el com a mínim ser 5 persones, calia fer una donació benèfica a la fundació SJD per poder engegar o donar continuïtat a projectes que pretenen treballar amb persones en risc d'exclusió social que hi ha al nostre propi país i la pròpia ciutat.

Els diners els vam poder aconseguir gràcies a la gran jornada solidària de l'escola que vam viure un cop més el dia de L'esmorzar Solidari. I per ser que era el primer cop que hi participàvem, preteníem omplir un equip.... Finalment en vam omplir 6! gairebé 120 persones ens trobàvem a la línia de sortida, i al crit de l'única consigna que teníem " Sortiu, i gaudiu!" vam anar dispersant-nos, pels diferents ritmes de caminar o fins i tot d'alguns valents que la van fer corrent. Ens va acompanyar un bonic dia de primavera, i quan érem a Montjuïc, vam poder gaudir també d'unes boniques vistes de la ciutat comtal.















Com a experiència per l'escola, hem de dir que molt enriquidora! Ens vam sentir cofois de veure famílies al complet, companys de classe, mestres i professors, i fins i tot prou ex-alumnes!!! Tots junts fent escola!, i com es podia llegir a les recentment estrenades samarretes, "ens mouen els valors", vam poder mostrar a la ciutat que els Vedrunners estem fets de bona pasta!


L'any vinent hi tornem???




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada