dimecres, 6 de febrer de 2019

Felicitem als estudiants de batxillerat dual

Com ja sabeu aquest any l'escola ha començat un projecte nou: oferir als alumnes de 3r i 4t de l'ESO la possibilitat de fer el Batxillerat Dual Americà. Es fa a través de l'empresa Academica International Studies que es cursa en un periode de tres o quatre anys, a triar per l'alumne. Fer això implica passar una prova d'accés al setembre i requereix un esforç extra per part dels alumnes al compaginar aquest complement amb els estudis de l'ESO.

Tal i com ja us vam explicar, els nostres estudiants van passar la prova de nivell i han estat treballant desde el 8 d'octubre, quan el curs va començar oficialment.

Els nostres alumnes- que estan tirant cap endavant aquest projecte, coordinat per la Sonia López -són: l'Anna Juan, la Maria Cubells, la Maria Paula Melis, el Ricard Tomàs i el Víctor Soriano.
El passat 1 de febrer va acabar el primer semestre americà. Tots han fet dues matèries: "Dual Diploma English" i "Life Management Skills", i tots cinc han tret magnífiques qualificacions, la nota mitjana entre tots és un 9,3.  Els volem felicitar per la gran tasca que han fet i animar-los a que continuïn treballant així de bé.

CONGRATULATIONS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada