divendres, 6 de novembre del 2015

Tecnologia 4t ESO: visita a l'upc

El dijous 5 de novembre els alumnes de 4t d'ESO de l'optativa de tecnologia van fer una visita a l'Escola d'Enginyeria de Terrassa (ETT) que pertany a l'UPC (Universitat Politècnica de Catalunya). Primer la subsdirectora de l'escola va rebre els nostres alumnes i els va explicar quins estudis es poden cursar a l'escola. També els va donar consells sobre quines característiques hauria de tenir un estudiant d'enginyeria i quines activitats recomana ella que es realitzin al llarg del seu pas per l'universitat, a l'hora de tenir un currículum diferenciat dels altres.
Un cop acabada aquesta introducció, els nostres alumnes van participar a dos tallers, un d'automatismes on van poder veure com es programa qualsevol procés automàtic, com per exemple una cadena de muntatge, i un altre taller d'electricitat on ens van ensenyar com es comporta l'electricitat quan tenim un voltatge alt (entre 20 i 70 mil volts). Van poder observar arcs voltaics i simulacions de parallamps.
Per finalitzar els van ensenyar les instal·lacions de plaques fotovoltaiques que tenen al laboratori principal d'electricitat de la Universitat.
Els alumnes van trobar molt interessants els diferents tallers, sobretot el d'electricitat.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada