dijous, 4 de juny del 2015

Reunió de pares de 3r d'ESO

S'acosta el final de curs,  i cal anar pensant en el curs vinent. Els alumnes de 3r d'ESO han de prendre una decisió respecte els seus estudis que comença a definir una mica el seu futur. Han de triar matèries optatives. N'escullen tres d'entre les vuit possibles. I hi dedicaran nou hores setmanals, a 4t d'ESO. Serà la darrera promoció que tingui aquest currículum, els canvis legislatius arribaran amb la LOMCE a 4t d'ESO el curs 2016-2017.

Els tutors ja fa dies que treballen en l'orientació dels alumnes, perquè tinguin les eines per decidir. Ara els pares també estan informats. Oferim la presentació que vam fer per si algun dels assistents vol consultar-la i pels que no van poder-hi assistir.

Alumnes de 3r, també vosaltres podeu llegir què vam dir els pares per parlar amb ells de la vostra decisió. És una decisió petita, però és la primera passa cap a una decisió més important: després de l'ESO, què?  Escolteu els pares,  que són qui us coneix millor i els tutors,  que tenen molta experiència orientant alumnes que,  com vosaltres,  comencen a decidir. I ompliu la butlleta sense por,  si més endavant descobriu que el camí que vau triar no era el que voleu, encara sereu a temps de buscar alternatives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada