dimarts, 2 de juny del 2015

Comencem els Treballs de Síntesi

S'acosta el final de curs i comencem una setmana on el ritme és diferent a la resta del curs. S'aturen les classes tal com es fan habitualment i de 1r a 3r d'ESO iniciem els Treballs de Síntesi, uns dies de treball que permeten posar en joc coneixements i competències adquirits al llarg del curs al voltant d'un eix temàtic. És un treball que es fa en grup i que fomenta l'autonomia dels alumnes. 

Els alumnes de 1r d'ESO treballen el tema de l'ecologia i la sostenibilitat. Avui han iniciat la feina fent una visita al Punt Verd de la Sagrada Família. 



Els alumnes de 2n d'ESO han iniciat el treball a l'aula i demà marxaran a Arenys de Mar, on durant tres dies podran fer un treball de camp que els permeti descobrir coneixements relacionats amb el mar i la vida d'una vil·la costanera.



I els alumnes de 3r d'ESO es dediquen a construir un invent i a estudiar alguns dels invents tecnològics de la societat contemporània. Per anar agafant idees, avui han visitat el Museu dels Invents de Barcelona.


Com sabeu, a 4t d'ESO no es fa Treball de Síntesi. Els alumnes de 4t fan un Treball de Recerca que dura tot el curs i actualment estan fent els exàmens globals de la tercera avaluació. A partir de divendres es dedicaran a finalitzar el Treball de Recerca i a preparar-ne les exposicions orals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada