dimarts, 9 de gener del 2024

Participem a la Copa Colegial

La Copa Colegial és un torneig organitzat per l'Asociación de Baloncesto Colegial i està dirigit exclusivament a escoles, els equips dels quals, participen representant a la seva escola. Aquesta competició se celebrarà a 9 seus i es fa a 12 ciutats de l'estat Espanyol: Barcelona, Zaragoza, Sevilla, Vitoria, València, Bilbao, Madrid, Màlaga, A Coruña, Valladolid, Huesca i Badalona. Aquest any a Barcelona hi participen 72 escoles, 100 equips en total. 

La nostra escola mai havia participat en aquest campionat, però aquest any 13 alumnes de 4t d'ESO van proposar participar-hi en representació de l'escola, i després de valorar la seva petició, al final es va prendre la decisió de fer la prova aquest any per veure com anava, donada la insistència i la il·lusió del grup que va fer la proposta. Els nostres alumnes estan molt emocionats, tant que fins i tot s'han fet una equipació per l'ocasió i ens demanen que hi vagi el màxim de gent possible a animar-los el dia que participen. 

Aquest divendres 12 hi ha un acte inaugural a la tarda al teatre del col·legi Lestonnac, on es farà la presentació oficial de l'edició d'enguany de la Copa, el sorteig dels partits i un Hall of Fame, així com el lliurament del material. Un grup de professors i alumnes de l'equip hi anirem en representació de l'escola. Ja us informarem de quins dies i a on ens toca jugar els partits. 

Us presentem oficialment a l'equip que està format pel Pol, Gerard, Aaron, Eduard, Adrià, Abdul, Santi, Arnau, Víctor, Jan, Biel, Miquel i Martí. El seu entrenador, l'Adrià, ha estat treballant amb ells durant les festes de Nadal, per preparar-leo bé per sortir a la pista amb empenta, moltes ganes i sobretot molta esportivitat. Els desitgem molta sort! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada