divendres, 6 d’octubre del 2023

Fem nostres les classes

 Si mirem les classes el primer dia de curs i l'últim, una de les coses que veiem més canviades són les classes. Al llarg del curs tant professors com alumnes, anem decorant les classes i fent-les una mica més nostres. Molts cops els alumnes ens fan propostes per decorar les classes, com pot ser portar fotos d'ells de quan eren petits, fer calendaris amb els aniversaris, o bé l'última proposta que vam fer els alumnes de 4t d'ESO de la que us parlem a continuació. 

Els alumnes de 4t ens van dir que volien posar les seves mans a la paret, una manera de "deixar la seva empremta". La proposta ens va semblar maca, però li vam donar una volta. En lloc de simplement posar les mans a la paret, els vam oferir quatre colors de pintura, basant-nos als estudis sobre comportament i anàlisi de personalitat del Thomas Erikson, que associa un color a cada personalitat. Els vam explicar quin color representava cada personalitat, i els alumnes van pensar amb quin se sentien més identificats.

Un cop triat el color, van anar deixant la seva empremta de la mà, barrejant-se unes amb altres, com a símbol de la companyonia i la unitat de la classe. 

Us ensenyem algunes de les fotos del procés i de com van quedar els murals tant del 4t A com del 4t B. Esperem que us agradin.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada