dissabte, 7 de desembre del 2019

Festa Major de La Immaculada 2019

Dijous passat dia 5 de gener vam celebrar la Festa Major de la Immaculada a l'escola, tot i que el temps no ens va acompanyar amb una pluja incansable, no vam pedre les ganes de fer festa i passar-ho bé. La tradicional rua al voltant de l'escola, es va transformar en una rua dins de l'escola on curs per curs tots els cursos de petits, mitjans i grans van anar passant, on els alumnes de 4t d'ESO que no estàven fent de padrins dels més petits, els van rebre, animant a ballar i cantar amb els gegants. La Júlia Alves i l'Anna Juan de 4t d'ESO ens van fer de mestres de cerimònia, entregant els premis de reciclatge i llegint el pregó d'inici de festes a cadascú dels cursos que ens van passar pel hall de l'escola. 
A les 11:30 van començar els tallers de l'ESO, oferts pels nostres alumnes voluntaris, per tal de que la resta s'ho passés d'allò més bé. Els tallers eren molt variats: videojocs, scalextrix, pingpong, cupcakes, galetes, volei, música, realitat virtual, dance... i un que es feia per primer cop i que valorem molt positiu, va ser el taller que oferia l'aula d'acollida, on els nostres alumnes es van transformar en professors per un dia, i van estar ensenyant als que van passar pel taller, com escriure el seu nom a les diferents llengue nadives que tenim a l'aula d'acollida. 

Una festa fantàstica per donar peu a un pont de tres dies on moltes dels nostres alumnes hauran aprofitat per decorar la casa i rebre al tió. Gràcies a tots per haver participat i haver ajudat a que un any més la festa fos un èxit. 

































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada