dimecres, 16 d’octubre de 2019

Visita estudis Betevé

Avui els alumnes de 3r d'ESO A hem anat a fer una visita als estudis de la televisió pública de Barcelona, Betevé. Un cop allà ens han explicat com funciona la televisió i la ràdio, ens han ensenyat la quantitat de gent que treballa i com n'és d'important el treball en equip. Hem pogut visitar els platós de televisió tant de diferents programes com els dels informatius. També hem pogut visitar l'estudi de ràdio i fins i tot hem viscut com han hagut de tallar la programació per fer un "breaking news" amb informació en directe. Ens han explicat que aquesta setmana està sent molt intensa a nivell periodístic amb tots els esdeveniments polítics i socials que estan passant a la nostra ciutat. 
Ha estat una visita molt enriquidora en la qual els nostres alumnes han pogut veure com és el funcionament intern d'un mitjà de comunicació i entreteniment amb el que conviuen dia a dia. 
En 15 dies tornem amb l'altre grup. 

2 comentaris:

  1. Penso que ès un món que els atreu molt i arrel d'aquesta visita, ells expliquen a casa cóm funcionen moltes coses a l'hora d'emetre un programa i com es mou tot al voltant. Molt xulo!!!

    ResponElimina