divendres, 9 de novembre del 2018

Pensant el nostre futur...

Aquest dijous els de 4t d'ESO hem anat ,amb una sortida organitzada des de la matèria de tutoria, a visitar les instal·lacions de Barcelona activa al carrer Llacuna, ben a prop del centre comercial Glòries. Allà ens hi esperaven 3 monitors perquè, en grups de 20 alumnes poguessin treballar dos tallers:  "Competències clau" i "Interessos professionals".





En el primer d'ells, treballaven quina mena de qualitats pensen que tenen per poder treballar d'una professió que els hi interessi. Primer d'una forma més genèrica, amb la demanda que hi ha al mercat laboral existent actualment. I després anar individualitzant-se.

En el segon, realitzaven un qüestionari molt complet, en el que a base d'anar seleccionant si eren temes que els hi interessaven o s'hi imaginaven treballant-hi, rebien un perfil de tres sectors professionals pels que sembla que estan més predisposats a treballar. A més, els hi donava mostres de 50 feines que existeixen, podent arribar a veure quines condicions laborals pel que fa a horaris, sous, estudis necessaris... es poden trobar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada