divendres, 2 de març de 2018

Celebració de Santa Joaquima

El passat dilluns dia 26 vam celebrar Santa Joaquima. La jornada va començar amb la lectura d'un text que explica què celebrem aquell dia .

Primer de tot vam baixar al pati de bàsquet on celebràvem el concurs artístic. Aquest any la temàtica era la poesia visual de Joan Brossa. Com a convidat especial vam tenir al Martí Alcón (exalumne de l'Eva Pradell, la nostra professora d' EVIP ) que ens va explicar una mica la seva trajectòria com artista i ens va motivar a tots a agafar un llapis i deixar lliure la nostra creativitat. Per si voleu conèixer-lo millor: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008305907617


Els dibuixos finalistes són https://www.youtube.com/watch?v=9Zr3EwmET24

Iria González 2n ESO

Emma García 1r ESO

Sarah Salau 4t ESO

Laia Machín 1r ESO

Júlia Solé 1r

Jose Serrano

Alberto García

Idoia Soto

I els premiats van ser els següents:

Emma García 1r ESO


Iria González 2n ESO
Idoia Soto


L'Alba Falcón també va ser finalista però aquell dia no va poder venir a l'escola 


Un cop entregats els premis d'aquests joves artistes, vam menjar la nostra tradicional xocolata desfeta amb melindros, cortesia del nostre fantàstic cuiner, en JordiDesprés d'endolçar-nos el matí amb aquesta magnífica xocolata, vam anar tota l'ESO als cinemes Texas a veure una pel·lícula que recomanem força "Captain Fantàstic". Tracta d'una família que cansats del funcionament del món tal i com el tenim, decideix anar a viure a mig del bosc. 

Per finalitzar la jornada,  vam anar a dinar, xerrar i jugar al parc Príncep de Girona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada