diumenge, 25 de febrer del 2018

Cap a Irlanda! Una aventura pels alumnes de 3r d'ESO

Els alumnes de 3r d'ESO aquests dies estrenen activitat: un viatge a Irlanda amb estades en família per practicar l'anglès i conèixer la cultura irlandesa de prop.

El primer dia, vol de Barcelona a Dublín, fantàstic, sense retards i tot sobre el previst. Visita guiada per Dublin, a peu, passant pel Trinity College i cap a Ennis en autocar! Més de tres hores de viatge per explicar-nos-ho tot amb els amics!

I finalment, el moment més esperat: conèixer les famílies acollidores. A cadascú l'esperava la família que l'acull. Davant l'escola on es faran les classes aquesta setmana, les famílies  esperaven pacientment que els alumnes anessin baixant de l'autocar per acompanyar-los. La rebuda va ser molt càlida, enmig d'un clima fred, els somriures i bona organització dels irlandesos era admirable.

Diumenge toca estada amb les famílies i dilluns iniciaran les classes. Una experiència que segur que farà créixer a tots els participants, que tornaran amb la maleta carregada de vivències i esperem que amb la sensació d'haver après moltes més coses que parlar una mica millor l'anglès o entendre'l amb més facilitat.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada