dimarts, 12 de setembre de 2017

Bon inici de curs!

Estrenem nou curs amb il·lusió, energies renovades i molts projectes d'etapa que poc a poc anireu coneixent. El primer que els alumnes han conegut avui mateix és el projecte "Companys de pis", que, d'entrada, ha comportat distribuir els grups a les aules de manera diferent. Al tercer pis hi trobareu els alumnes de 2n i 4t d'ESO i al quart pis els alumnes de 1r i 3r.

Per què ho fem? "Companys de pis" és un projecte que agafa el relleu de "Padrins i fillols" que es fa a E. Infantil i Primària i neix amb l'objectiu d'incrementar les relacions entre alumnes d'edats diferents i enfortir lligams d'un projecte de Tutoria Entre Iguals. Volem que sigui una eina de suport, detecció i prevenció. Tenir un company de referència, algú més proper que el tutor pel que fa a edat i ben bé al mateix replà de l'escola, creiem que serà una experiència enriquidora. A finals de curs ja us explicarem si ho hem aconseguit!
4 comentaris:

 1. Em sembla una bona idea.De segur que serà enriquidora la experiencia per tots plegats.
  Sort en el projecte.

  ResponElimina
 2. Que tinguem tots plegats un bon curs! Segur que totes les iniciatives serviran als nostres fills per a créixer i aprendre molt. N'estic convençuda!

  ResponElimina
 3. Molt bina idea! Segur que en treuran profit.

  ResponElimina