dimarts, 20 de juny del 2017

Vedruna Immaculada Recerca arriba a la cinquena edició

Divendres vam celebrar la cinquena edició del certamen Vedruna Immaculada recerca, un concurs on es premia el treball de recerca fet per estudiants de 4t d'ESO de l'escola i que compta amb el patrocini de l'AMPA des de la primera edició.

En què consisteix el primer premi? En la participació com a ponents a un congrés de recerca jove, que se celebra cada any a Extremadura,  on es fa la trobada de joves investigadors, gràcies al suport de l'associació MAGMA Recerca, que és qui assessora l'escola i dóna suport a totes les activitats que fem de recerca. I els dos treballs que es reconeixen com a accèssits poden optar a participar a l'Exporecerca jove  i queden com a suplents si el primer grup no pogués participar del congrés.

Us oferim imatges del lliurament de premis i volem felicitar tots els alumnes de 4t per la feina feta, agrair l'assistència de moltes famílies de 4t d'ESO que malgrat la calor que feia ens van acompanyar a primera hora de la tarda visitant l'exposició de treballs i a l'acte de lliurament de premis i sobrettot a l'AMPA, que dóna suport a la recerca i va fer el lliurament de premis. Gràcies a tots!


 L'Anna M. Ciurana recull el 1r premi, pel treball elaborat conjuntament amb l'Anna Cortés, que no va poder ser al lliurament de premis. Fa el lliurament Marta Barberan, com a representant de l'AMPA.




El Víctor Cerrillo i la Gloria López recullen el 1r Accèssit.


La Núria Hernández, l'Aina Borrajo i la Sellena Farrell recullen en 2n Accèssit i es fan la foto amb els companys guanyadors.


Imatge de tots els premiats amb els tutors de recerca i els representants de MAGMA i de l'AMPA

Moltíssimes gràcies a tots! Enhorabona per la feina feta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada