dilluns, 20 de març del 2017

Gaudint i aprenent gràcies al Premi Vedruna Immaculada Recerca

Els dies 9, 10 i 11 de març es va celebrar un congrés de recerca jove a Plasència. Era el destí dels guanyadors del nostre certamen Vedruna Immaculada Recerca, celebrat el juny de 2016, amb els treballs de tot l'alumnat de 4t d'ESO. Els guanyadors varen ser els alumnes Alejandro Albero i Joel Montes, amb un treball titulat "Influència de la freqüència de les ones sonores sobre l'alçada de la flama d'una espelma". 

El premi, doncs, és poder participar al congrés, amb tot el que això implica: tornar a preparar la ponència, escoltar companys d'arreu del territori espanyol i tenir la sort de poder escoltar científics convidats per a l'ocasió, així com també participar de les activitats que els organitzadors locals havien preparat. La més exitosa va ser la  Visita al Parque Nacional de Monfragüe y al Centro de Recuperación del Bisonte Europeo Campillito.

Tant el Joel com l'Alejandro estan molt contents d'haver pogut gaudir d'aquesta oportunitat i ens consta que hi han fet molt bon paper. Gràcies AMPA per donar suport a aquest premi. Alumnes de 4t del 2017 preneu nota, que ja queda menys per ser vosaltres qui concursareu i podeu optar al premi!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada