diumenge, 5 de febrer de 2017

6è - 4t ESO - UN MATÍ A L'ESO

El divendres els alumnes de sisè de primària van estar compartint "un matí a l'ESO" amb els nostres alumnes més veterans, els de 4t d'ESO. Cada alumne de 4t feia de padrí d'un alumne de sisè i l'acompanyava a fer diferents activitat al llarg del matí: van fer un joc de l'Oca on apareixien preguntes per anar  descobrint coses que es trobaran a  l'ESO, van anar a l'aula polivalent a fer un muntatge amb LEGO com a introducció a la robòtica, van realitzar una activitat al laboratori i van fer esport al poliesportiu de Sagrada Família.

Aquí teniu fotografies dels 4 grups, de totes les parelles i de les diferents activitats:
Els quatre grups amb les parelles de 6è i 4t d'ESO:


Rebuda de tots els alumnes de 6è per part de la directora d'ESO, Glòria Portals:Treball a l'aula: Ens coneixem i preguntem molt sobre l'ESO. Els alumnes de 6è coneixen alguns dels professors que tindran el curs vinent.


Pràctica de laboratori sobre les densitats de diferents materials. Tota la classe va ser In English perquè el laboratori de 1r i 2n d'ESO sempre es fa en anglès.


En l'activitat d'iniciació a la robòtica, cada equip tenia mitja hora per dissenyar el cotxe més ràpid. Hanvien de baixar per una rampa i el que arribés més lluny guanyava. Aquí us deixem una mostra de els cotxes que van construir els quatre grups i els guanyadors de cada grup:
All poliesportiu van provar diferents esports: Hoquei, Bàdminton, Bàsquet...


I aquí us deixem unes fotos de totes les parelles al laboratori o poliesportiu:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada