divendres, 23 de gener del 2015

2n d'ESO al Caixaforum

Dimecres 21 de gener els alumnes de 2n d'ESO vam poder fer el taller Distància curta i visitar l'exposició Participació, del cicle Tres narratives. Participació, memòria i llenguatge.

Compartim, al final d'aquesta entrada, la informació essencial de les dues activitats, que van ser molt ben valorades pels alumnes que hi varen participar. 

Tenim poques imatges de l'activitat, perquè només era permès fer fotografies amb la tablet de l'entitat i no tenen massa qualitat, llàstima. N'oferim una de grup, veient l'exposició i la resta són ben curioses, no ens hem equivocat! Les han fet els alumnes amb una càmera tèrmica.  
  






Distància curta
Sovint ens costa saber què té a veure amb nosaltres l’art contemporani o pensem, simplement, que no ens diu res. Tenint molt presents aquestes qüestions, el taller proposa escurçar les distàncies entre nosaltres i l’art de la nostra època. A partir de l‘observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics explorarem un petit grup d’obres de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” des de tots els vessants possibles. Després realitzarem una proposta plàstica en què descobrirem com podem fer servir diferents mitjans per donar forma a les idees que hem treballat. I ara, qui ha dit que l’art contemporani no és interessant? 




Participació" és la primera exposició del cicle Tres narratives. Participació, memòria i llenguatge, comissariat per Enrique Juncosa. A través de significatives obres d'artistes de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani, aquest cicle proposa un model dialogant i literari per elaborar diferents narratives a partir de la producció artística contemporània i els debats estètics en els quals se sustenta. "Participació" presenta obres d'Olafur Eliasson, Dominique Gonzalez-Foerster, Douglas Gordon, Apichatpong Weerasethakul, Susy Gómez i Ana Laura Aláez. Les obres d'aquests artistes exploren qüestions múltiples que van de les ciències a la política, passant per la filosofia, l'estètica o qüestions suggerides per la vida quotidiana.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada