dimecres, 15 de juny del 2022

VIII Certamen Vedruna de Treballs de Recerca

Des del dijous de la setmana passada fins ahir, els alumnes de 4t d'ESO han estat fent exposicions dels seus treballs de recerca. Han sigut nou mesos treballant en aquesta recerca i per fi l'han acabat i explicat als diferents professors que han format part del tribunal que els ha avaluat. Però aquesta avaluació no termina amb les exposicions, ahir a la tarda vam reprendre el Certamen Vedruna que, amb la d'ahir, arribava a la seva vuitena edició, i que es va aturar per causa de la COVID. 

Aquest certamen no és més que un espai de trobada entre els pares i els seus fills, per donar a conèixer  els treballs de recerca. A més un tribunal, aquest any format per dos professors i sis exalumnes, ha anat passant per cadascun dels grups per tal d'escoltar la seva explicació. Un cop escoltats tots els treballs, han lliurat premis als tres classificats. Hem de dir que la competició ha estat molt renyada i que els hi ha costat molt trobar els grups guanyadors. Han volgut felicitar, tant pares com jurat, als nostres alumnes de 4t d'ESO per la seva feinada i per les seves explicacions. 

Els alumnes guanyadors

La classificació ha sigut la següent

1r premi:  Albert i David pel treball "Estudi de la relació del sexe, l'edat, de l'esport i del tipus d'alimentació sobre l'índex de massa corporal d'un alumne d'ESO de l'Escola Vedruna Immaculada Barcelona"

2n premi: Ingrid i Martina pel treball "Disseny observacional del coneixement del suïcidi"

3r premi: Ivan i Manel pel treball "Estudi sobre l'opinió del grau de masclisme en animes i mangues "shonen" i "seinen" dels alumnes de 2n i 4t d'ESO de l'Escola Vedruna Immaculada Barcelona, segons el sexe i el grau de consumició del producte i comparació d'animes i mangues segons el moment en el que van ser publicats i els trets masclistes que hi apareixen"

Finalistes: Irene i Laia pel treball "Estudi sobre el coneixement dels adolescents de l'Escola Vedruna Immaculada sobre les malalties mentals" i la Xènia i Judit pel treball "Estudi de la quantitat d'additius que contenen els hidrats de carboni segons la seva elaboració (frescos, en paquet o preparats) i la comparativa dels dos cicles de l'ESO a l'hora de triar aquests productes en funció dels coneixements que tenen els alumnes de l'escola Vedruna Immaculada Barcelona"

Tots els participants de certamen
























El nostre jurat d'enguany


I ara unes quantes imatges del certamen



























































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada